Poštovani prijatelji,

Veterinarska stanica Križevci d.o.o. jedna je od većih veterinarskih organizacija na području Republike Hrvatske sa 50 zaposlenih, 5 područnih ambulanata, ambulantom za male životinje, veterinarskom ljekarnom, službom za veterinarske preglede i kontrole, službom za DDD mjere i službom za odvoz nusproizvoda životinjskog podrijetla. Više od 60 godina organizacija se brine o svojim korisnicima usluga.

Usmjereni smo u svom radu na prenošenje stečenog znanja i iskustva, te pronalaženju rješenja za svakog korisnika, a širokom ponudom naših usluga skrbimo se za stvaranje okruženja koje donosi zadovoljstvo korisnicima naših usluga, a tada i nama.

U današnje vrijeme brzih i velikih promjena na tržištu i snažne globalizacijske povezanosti, snalaženje i uspjeh u tako globaliziranom i natjecateljskom okruženju postao je zahtjevniji nego ikad prije. Od nas se traži potpuna posvećenost svakom klijentu i spremnost na prihvaćanje promjena koje su postale način življenja.

Smatramo da je to jedini pravi put za kvalitetnu i dugoročnu suradnju. Imajte povjerenja u našu organizaciju i djelatnike, a mi ćemo odgovoriti na vaše zahtjeve i probati ispuniti vaša očekivanja.

Ivan Zemljak, univ. mag. med. vet.